11 feb 2015 10:20

11 feb 2015 10:20

Martin Herlin lånas ut till Jula

FOTBOLL

Skövde AIK, som degraderades till division 1 förra året, lånar ut målvakten Martin Herlin, 20 år, till Jula BK i division 5 för resten av säsongen.

– Jag har tränat med laget några gånger och det är en lättsam stämning. Gänget är kanonbra och jag trivs verkligen. Sedan hoppas jag att det ska synas att jag spelat på en högre nivå, säger Herlin till Mariestads-Tidningen.

Herlin lånades under förra säsongen ut till div 2-klubben IFK Ölme. Kontraktet med SAIK går ut den 31 oktober.

– Jag har tränat med laget några gånger och det är en lättsam stämning. Gänget är kanonbra och jag trivs verkligen. Sedan hoppas jag att det ska synas att jag spelat på en högre nivå, säger Herlin till Mariestads-Tidningen.

Herlin lånades under förra säsongen ut till div 2-klubben IFK Ölme. Kontraktet med SAIK går ut den 31 oktober.