14 feb 2015 18:02

15 feb 2015 15:14

Guldkroken utan chans i Kungälv

HANDBOLL: Division 2 västra

Guldkroken var chanslöst borta mot Kungälv.

41–22 är siffror som talar ett tydligt språk.

Guldkroken är indraget i bottenstriden och är i behov av poäng. Borta mot tabellfemman Kungälv – som Hjolaget besegrade med 23–20 på hemmaplan – hade man givetvis förhoppningar om en pinne eller två, men hemmalaget visade snabbt att man inte tänkte släppa något ifrån sig.

Guldkroken var med till 5–4 efter tio minuter, men sedan rasade siffrorna i väg. Efter ytterligare tio minuter ledde Kungälv med 14–6 och i paus hade hemmalaget 21–8. Guldkroken mäktade bara med fyra mål på sista 20 minuterna i den första halvleken och där tappade man matchen.

Den andra halvleken fortsatte på inslagen väg och Kungälv drygade ut siffrorna mot ett uppgivet bortalag. Förlust med 19 bollar innebar en tung resa hemåt. Guldkroken befinner sig på kvalplats, men har bara ett par poäng upp till säker mark.

Målen, Guldkroken: Alexander Larsson 7, Oscar Wallin 6, Ola Wester 3, Rasmus Löfqvist 2, Kim Wiktorsson, Gustav Johansson, Jens Åberg, Max Beglund Schwartz.

Guldkroken är indraget i bottenstriden och är i behov av poäng. Borta mot tabellfemman Kungälv – som Hjolaget besegrade med 23–20 på hemmaplan – hade man givetvis förhoppningar om en pinne eller två, men hemmalaget visade snabbt att man inte tänkte släppa något ifrån sig.

Guldkroken var med till 5–4 efter tio minuter, men sedan rasade siffrorna i väg. Efter ytterligare tio minuter ledde Kungälv med 14–6 och i paus hade hemmalaget 21–8. Guldkroken mäktade bara med fyra mål på sista 20 minuterna i den första halvleken och där tappade man matchen.

Den andra halvleken fortsatte på inslagen väg och Kungälv drygade ut siffrorna mot ett uppgivet bortalag. Förlust med 19 bollar innebar en tung resa hemåt. Guldkroken befinner sig på kvalplats, men har bara ett par poäng upp till säker mark.

Målen, Guldkroken: Alexander Larsson 7, Oscar Wallin 6, Ola Wester 3, Rasmus Löfqvist 2, Kim Wiktorsson, Gustav Johansson, Jens Åberg, Max Beglund Schwartz.