14 feb 2015 19:00

14 feb 2015 19:00

Lördagens bandy

Division 2 Västergötland:

SKÖVDE BANDY–WIKING

5–6 (3–4)

Förra helgen vann Skövde Bandy en uppskjuten match mot LAIK med 8–3, men man lyckades inte följa upp det med en ny seger när Wiking gästade Billingens isbana. Skövde Bandy var nära att lugga motståndaren på poäng, men fick ge sig med uddamålet till slut.

– Sist spelade vi bra och vände av i rätt lägen, men nu missade vi det varannan gång och då blev det mål bakåt i stället för framåt, säger Skövdes Fredrik Lorentzon.

Skövde gick från 2–4 till 4–4 och var på gång i den andra halvleken, men drog på sig ett par utvisningar och under dem gjorde Wiking två mål till ledning med 6–4. Det räckte och närmare än ett tröstmål i slutsekunderna kom inte hemmalaget.

– Vi ryckte upp oss i andra halvlek. Då var det bättre försvarsspel, men vi fick inte riktigt i gång anfallsspelet, menar Lorentzon.

Mål: Skövde Bandy: Emil Jonsson 2, John Hollstensson, Mattias Qwarfordt, Jonas Hedin.

Division 2 Västergötland:

SKÖVDE BANDY–WIKING

5–6 (3–4)

Förra helgen vann Skövde Bandy en uppskjuten match mot LAIK med 8–3, men man lyckades inte följa upp det med en ny seger när Wiking gästade Billingens isbana. Skövde Bandy var nära att lugga motståndaren på poäng, men fick ge sig med uddamålet till slut.

– Sist spelade vi bra och vände av i rätt lägen, men nu missade vi det varannan gång och då blev det mål bakåt i stället för framåt, säger Skövdes Fredrik Lorentzon.

Skövde gick från 2–4 till 4–4 och var på gång i den andra halvleken, men drog på sig ett par utvisningar och under dem gjorde Wiking två mål till ledning med 6–4. Det räckte och närmare än ett tröstmål i slutsekunderna kom inte hemmalaget.

– Vi ryckte upp oss i andra halvlek. Då var det bättre försvarsspel, men vi fick inte riktigt i gång anfallsspelet, menar Lorentzon.

Mål: Skövde Bandy: Emil Jonsson 2, John Hollstensson, Mattias Qwarfordt, Jonas Hedin.