15 feb 2015 21:26

15 feb 2015 21:26

Stenströmer dominerade Axevallas travgala

Axevalla genomförde sin årliga travgala under lördagskvällen. På travbanans restaurang utsågs vinnarna i 16 olika kategorier och föga oväntat var det banans största tränare Ulf Stenströmer som var den flitigaste pristagaren.

Fem gånger fick Ulf Stenströmer äntra scenen i olika sammanhang och därtill utsågs hans sambo Jennie Hermansson till årets skötare. Hermansson sköter bland annat Noras Bean som ytterst väntat utsågs till Årets häst efter att ha vunnit såväl Prix de France i Paris som Prijs der Giganten i Wolvega under år 2014.

Årest ponnykusk: Sofie Nordmark. Årets tvååring: Staro Juventus. Årets treåring: Evelina Palema. Årets hästskötare: Jennie Hermansson. Årets kusk: Thomas Dalborg. Årets amatörkusk: Anders K Brekke. Årets B-tränare: Eric Martinsson. Årets lärling: Fredrik Berg. Årets uppfödare: Karl-Erik Bender. Årets fyraåring: Bear Dancer. Årets montéryttare: Sofia Aronsson. Årets tränare: Ulf Stenströmer. Årets montéhäst: Organdi d'Or. Årets sto: Your Highness. Årets äldre: Noras Bean. Årets häst: Noras Bean.

Fem gånger fick Ulf Stenströmer äntra scenen i olika sammanhang och därtill utsågs hans sambo Jennie Hermansson till årets skötare. Hermansson sköter bland annat Noras Bean som ytterst väntat utsågs till Årets häst efter att ha vunnit såväl Prix de France i Paris som Prijs der Giganten i Wolvega under år 2014.

Årest ponnykusk: Sofie Nordmark. Årets tvååring: Staro Juventus. Årets treåring: Evelina Palema. Årets hästskötare: Jennie Hermansson. Årets kusk: Thomas Dalborg. Årets amatörkusk: Anders K Brekke. Årets B-tränare: Eric Martinsson. Årets lärling: Fredrik Berg. Årets uppfödare: Karl-Erik Bender. Årets fyraåring: Bear Dancer. Årets montéryttare: Sofia Aronsson. Årets tränare: Ulf Stenströmer. Årets montéhäst: Organdi d'Or. Årets sto: Your Highness. Årets äldre: Noras Bean. Årets häst: Noras Bean.