15 feb 2015 21:58

15 feb 2015 21:58

Viktoria Englund elva på NM

KONSTÅKNING

Tibro KK:s Viktoria Englund slutade på elfte plats när de nordiska mästerskapen avgjordes i norska Stavanger. E

nglund – som tävlar i juniorklassen – låg tolva efter det korta programmet, men en elfte plats i det fria programmet betydde att hon avancerade ett pinnhål totalt. Hon fick 57,52 poäng i det fria programmet, vilket gav 93,21 poäng sammanlagt. Vann gjorde svenskan Matilda Algotsson med 124,19 poäng. Tvåa blev Finlands Anni Järvenpää medan norskan Juni Marie Benjaminsen tog brons.

nglund – som tävlar i juniorklassen – låg tolva efter det korta programmet, men en elfte plats i det fria programmet betydde att hon avancerade ett pinnhål totalt. Hon fick 57,52 poäng i det fria programmet, vilket gav 93,21 poäng sammanlagt. Vann gjorde svenskan Matilda Algotsson med 124,19 poäng. Tvåa blev Finlands Anni Järvenpää medan norskan Juni Marie Benjaminsen tog brons.