16 feb 2015 16:28

16 feb 2015 16:28

Arvidsson utslagen

TENNIS

Hjokillen Isak Arvidsson brukar vanligtvis spela future-tävlingar, men på måndagen var han nära att kvala in till Challenger-turneringen i Wroclaw. Arvidsson föll dock med knapp marginal i den sista kvalmatchen. Svensken vann första set mot den 281-rankade bosniern Mirza Basic med 6–3, men förlorade sedan det andra med 4–6. Det tredje setet gick till tiebreak som Basic vann med 7–3.

Snöpligt för 557-rankade Arvidsson som var nära att få spela karriärens tredje challenger.

Hjokillen Isak Arvidsson brukar vanligtvis spela future-tävlingar, men på måndagen var han nära att kvala in till Challenger-turneringen i Wroclaw. Arvidsson föll dock med knapp marginal i den sista kvalmatchen. Svensken vann första set mot den 281-rankade bosniern Mirza Basic med 6–3, men förlorade sedan det andra med 4–6. Det tredje setet gick till tiebreak som Basic vann med 7–3.

Snöpligt för 557-rankade Arvidsson som var nära att få spela karriärens tredje challenger.