17 feb 2015 22:28

17 feb 2015 22:28

Stöpen greppade sista halmstrået

INNEBANDY: Division 2 Västergötland

Stöpen IBK var tvunget att vinna för att fortsatt ha chansen att nå kvalplatsen till division 1. Efter 9–6 (3–3, 3–1, 3–2) borta mot Fristad finns ännu den möjligheten.

Stöpen IBK har fortsatt möjligheten att lägga beslag på den ena kvalplatsen till division 1. Inför mötet med Fristads Goif på bortaplan sent på tisdagskvällen hade laget fyra poäng upp till Skövde IBF. En seger var därför nödvändig för att chansen skulle leva vidare även i de tre avslutande omgångarna. Inte minst eftersom Skövde IBF ju har kvar att möta serieledande IBK Vänersborg i slutomgångarna.

Stöpen gjorde vad de skulle och vann till slut med 9–6. Därmed är det fortsatt fyra poäng upp till Skövde IBF med tre matcher kvar att spela. Stöpen avslutar mot i tur och ordning IBK Elfhög, IBK Tygriket 99 och Skara IBK. Stöpen skaffade sig ett grepp om matchen i mittenperioden och sedan var aldrig Fristad när att ta poäng.

Mål: Stöpen IBK: Marcus Wiechert 2, Robin Johansson 2, Gustaf Löfberg 2, Joakim Elofsson, Kristoffer Gustafsson, Marcus Fromholz Asplund.

Stöpen IBK har fortsatt möjligheten att lägga beslag på den ena kvalplatsen till division 1. Inför mötet med Fristads Goif på bortaplan sent på tisdagskvällen hade laget fyra poäng upp till Skövde IBF. En seger var därför nödvändig för att chansen skulle leva vidare även i de tre avslutande omgångarna. Inte minst eftersom Skövde IBF ju har kvar att möta serieledande IBK Vänersborg i slutomgångarna.

Stöpen gjorde vad de skulle och vann till slut med 9–6. Därmed är det fortsatt fyra poäng upp till Skövde IBF med tre matcher kvar att spela. Stöpen avslutar mot i tur och ordning IBK Elfhög, IBK Tygriket 99 och Skara IBK. Stöpen skaffade sig ett grepp om matchen i mittenperioden och sedan var aldrig Fristad när att ta poäng.

Mål: Stöpen IBK: Marcus Wiechert 2, Robin Johansson 2, Gustaf Löfberg 2, Joakim Elofsson, Kristoffer Gustafsson, Marcus Fromholz Asplund.