18 feb 2015 21:29

18 feb 2015 21:29

Hagström prisad

ORIENTERING

Junioren från Falköping, Sara Hagström, röstades i dagarna fram till årets västgötaorienterare 2014. Sara hade fantastiska framgångar förra året med JVM-guld och SM-guld.

Tre guld och ett silver blev facit på Junior-VM i Bulgarien i juli. En otrolig prestation.

Tre SM-guld i D20-klassen(sprint, lång och stafett) visar att hon behärskar det mesta inom sporten. Totalseger i Silva League med tre delsegrar på fem starter och seger på den avslutande jaktstarten i Luleå. Sara sprang dessutom sin första seniorlandskamp i Göteborg i augusti. Seger på sprint och fyra på långdistans var imponerande av en 19-åring.

Tre guld och ett silver blev facit på Junior-VM i Bulgarien i juli. En otrolig prestation.

Tre SM-guld i D20-klassen(sprint, lång och stafett) visar att hon behärskar det mesta inom sporten. Totalseger i Silva League med tre delsegrar på fem starter och seger på den avslutande jaktstarten i Luleå. Sara sprang dessutom sin första seniorlandskamp i Göteborg i augusti. Seger på sprint och fyra på långdistans var imponerande av en 19-åring.