19 feb 2015 22:22

19 feb 2015 22:22

Tibroåkare bra med efter korta

KONSTÅKNING

Konståkningstävlingen Challenge Cup, som avgörs i holländska Haag, inleddes på torsdagen.

Detta med fina Tibroinsatser på kortprogrammen.

Maggie Hills, tävlandes i den yngre damklassen, är tvåa efter det korta programmet efter att ha åkt ihop 29,66 poäng. Hon skuggas dock av tyskan Maele Oberlander som är blott två tiondelar bakom på tredje plats, men upp till ledande Yuna Aoki, Japan, är det långt – hela 15 poäng.

Englund fyra

Även i damernas juniorklass är det Tibro KK-åkare långt framme i resultatlistan. Victoria Englund är fyra efter att ha belönats med 40,39 poäng. Hon har bara 0,02 poäng upp till trean Kyarha van Tiel, Holland, och i ledningen har vi tyskan Annika Hocke på 44,35 poäng.

Även Louise Jensen deltar i juniorklassen och hon är elva med sina 33,80 poäng.

Båda klasserna avgörs på fredagen, där också Joshi Helgesson inleder sitt tävlande sent på kvällen.

Konståkningstävlingen Challenge Cup, som avgörs i holländska Haag, inleddes på torsdagen.

Detta med fina Tibroinsatser på kortprogrammen.

Maggie Hills, tävlandes i den yngre damklassen, är tvåa efter det korta programmet efter att ha åkt ihop 29,66 poäng. Hon skuggas dock av tyskan Maele Oberlander som är blott två tiondelar bakom på tredje plats, men upp till ledande Yuna Aoki, Japan, är det långt – hela 15 poäng.

Englund fyra

Även i damernas juniorklass är det Tibro KK-åkare långt framme i resultatlistan. Victoria Englund är fyra efter att ha belönats med 40,39 poäng. Hon har bara 0,02 poäng upp till trean Kyarha van Tiel, Holland, och i ledningen har vi tyskan Annika Hocke på 44,35 poäng.

Även Louise Jensen deltar i juniorklassen och hon är elva med sina 33,80 poäng.

Båda klasserna avgörs på fredagen, där också Joshi Helgesson inleder sitt tävlande sent på kvällen.