20 feb 2015 22:18

20 feb 2015 22:27

Hills tvåa i Haag

KONSTÅKNING

Maggie Hills behöll sin andraplats på Challenge Cup i holländska Haag.

Tibro KK-åkaren försvarade andraplatsen via 51,08, vilket var näst bäst i det fria programmet och hon stannade på 80,74 poäng, men var med det hela 46 poäng efter överlägsna Yuna Aoki, Japan.

I juniorklassen tappade Victoria Englund en placering och blev femma efter att ha blivit sexa på det fria programmet. Hennes 107,74 poäng var drygt tolv poäng från pallen och 40 från segrande Rebecca Peng, USA.

Louise Jensen slutade på 13:e plats med 91,45 poäng.

Joshi Helgesson tävlade sent på fredagskvällen och blev tvåa på det korta programmet. 56,71 poäng gav henne god marginal nedåt, men hon har å andra sidan drygt fem poäng upp till japanskan Kanako Murakami som leder. Det fria programmet avgörs på lördagen.

Tibro KK-åkaren försvarade andraplatsen via 51,08, vilket var näst bäst i det fria programmet och hon stannade på 80,74 poäng, men var med det hela 46 poäng efter överlägsna Yuna Aoki, Japan.

I juniorklassen tappade Victoria Englund en placering och blev femma efter att ha blivit sexa på det fria programmet. Hennes 107,74 poäng var drygt tolv poäng från pallen och 40 från segrande Rebecca Peng, USA.

Louise Jensen slutade på 13:e plats med 91,45 poäng.

Joshi Helgesson tävlade sent på fredagskvällen och blev tvåa på det korta programmet. 56,71 poäng gav henne god marginal nedåt, men hon har å andra sidan drygt fem poäng upp till japanskan Kanako Murakami som leder. Det fria programmet avgörs på lördagen.