21 feb 2015 11:31

21 feb 2015 11:31

Foto: Erica Augustsson

Full fart i Igelkotten Cup

Under lördagen är det futsal för barn och ungdom som gäller i Arena Skövde. Igelkotten Cup arrangeras och det spelas från tdig morgon till sen kväll.

Igelstorps IK arrangerar turneringen som varje år lockar många lag till arenan där det spelas på tre planer.  Årets upplaga är fulltecknad och det fanns till och med lag som var uppsatta på en reservlista. Totalt deltog 81 lag  i klasserna från P och F 8 till F och P 14.

I de två yngsta grupperna spelades det enbart gruppspel och i de äldre klasserna korades det segrare efter slutspel.

 

Igelstorps IK arrangerar turneringen som varje år lockar många lag till arenan där det spelas på tre planer.  Årets upplaga är fulltecknad och det fanns till och med lag som var uppsatta på en reservlista. Totalt deltog 81 lag  i klasserna från P och F 8 till F och P 14.

I de två yngsta grupperna spelades det enbart gruppspel och i de äldre klasserna korades det segrare efter slutspel.