23 feb 2015 12:34

23 feb 2015 12:42

Max Friberg matchhjälte

Skövdekillen Max Friberg blev stor matchhjälte när hans AHL-lag Norfolk Admirals vann söndagens seriematch mot Bridgeport Sound Tigers.

Friberg slog till i powerplay med 45 sekunder kvar och Norfolk vann med 3–2. Han utsågs också till matchens största stjärna. Friberg, med Skövde IK som moderklubb, har nu gjort 8 mål och 13 assists på de 36 matcher han har spelat. Söndagens seger innebar att laget överlämnade jumboplatsen i serien till Bridgeport. Max har gjort en match i NHL för Anaheim.

Friberg slog till i powerplay med 45 sekunder kvar och Norfolk vann med 3–2. Han utsågs också till matchens största stjärna. Friberg, med Skövde IK som moderklubb, har nu gjort 8 mål och 13 assists på de 36 matcher han har spelat. Söndagens seger innebar att laget överlämnade jumboplatsen i serien till Bridgeport. Max har gjort en match i NHL för Anaheim.