28 feb 2015 18:16

28 feb 2015 18:16

Bottennapp av Guldkroken

HANDBOLL: Division 2 västra

Guldkroken svarade för ett riktigt bottennapp i den viktiga matchen mot Önnerediterna.

– Som vi uppträdde så var det bedrövligt, säger Guldkrokens tränare Björne Carlsson.

Hjolaget vann med åtta mål borta mot topplaget Backa, men av det spelet syntes inte mycket när Önnerediterna gästade. Guldkroken gjorde en svag insats och gick miste om chansen att ta viktiga poäng. I stället närmar sig Önnerediterna och kampen runt strecken är oviss.

– Tråkigt att vi inte kom upp i den nivå som vi vet att vi kan. Vi lade över ansvaret på vår kompis och det var alldeles för mycket tekniska fel. Det vinner man inga matcher på, säger Carlsson som var rejält besviken efter förlusten.

Hemmalaget var inte med från start och Önnerediterna ryckte tidigt till sig en ledning. Bortalaget gjorde 5–1 och sedan blev det inte jämnare än så. Önnerediterna var bättre den här dagen.

– De vann välförtjänt, konstaterar Björne Carlsson.

Hjolaget vann med åtta mål borta mot topplaget Backa, men av det spelet syntes inte mycket när Önnerediterna gästade. Guldkroken gjorde en svag insats och gick miste om chansen att ta viktiga poäng. I stället närmar sig Önnerediterna och kampen runt strecken är oviss.

– Tråkigt att vi inte kom upp i den nivå som vi vet att vi kan. Vi lade över ansvaret på vår kompis och det var alldeles för mycket tekniska fel. Det vinner man inga matcher på, säger Carlsson som var rejält besviken efter förlusten.

Hemmalaget var inte med från start och Önnerediterna ryckte tidigt till sig en ledning. Bortalaget gjorde 5–1 och sedan blev det inte jämnare än så. Önnerediterna var bättre den här dagen.

– De vann välförtjänt, konstaterar Björne Carlsson.