02 mar 2015 12:56

02 mar 2015 16:33

Skövde IK:s tränare får lämna sina uppdrag

Skövde IK meddelar att föreningen genomför förändringar på tränarsidan.

Huvudtränaren Fredrik Ljunggren och hans assistenter Greger Walette och Niklas Werner har gjort sitt, i alla fall som A-lagstränare i Skövde IK. Styrelsen beslutade i helgen att förändra organisationen i föreningen varpå ett första led blir att hitta en ny huvudtränare.

Tränartrion får lämna sina poster när deras optionsår i kontrakten inte utnyttjas, men de är inte avskrivna när den nya organisationen ska tillsättas.

- Tränartrion som endast kamperat ihop under denna säsong har gjort ett bra arbete, även om vi självklart är besvikna över att inte laget nådde playoff, säger sportchefen Hasse Ljunggren i ett pressmeddelande.

En annan organisationsförändring är att SIK har avslutat samarbetet med Baes som marknadsansvarig part och här har klubben istället anställt Niklas Dahné i en typ av kanslitjänst.

Huvudtränaren Fredrik Ljunggren och hans assistenter Greger Walette och Niklas Werner har gjort sitt, i alla fall som A-lagstränare i Skövde IK. Styrelsen beslutade i helgen att förändra organisationen i föreningen varpå ett första led blir att hitta en ny huvudtränare.

Tränartrion får lämna sina poster när deras optionsår i kontrakten inte utnyttjas, men de är inte avskrivna när den nya organisationen ska tillsättas.

- Tränartrion som endast kamperat ihop under denna säsong har gjort ett bra arbete, även om vi självklart är besvikna över att inte laget nådde playoff, säger sportchefen Hasse Ljunggren i ett pressmeddelande.

En annan organisationsförändring är att SIK har avslutat samarbetet med Baes som marknadsansvarig part och här har klubben istället anställt Niklas Dahné i en typ av kanslitjänst.