06 mar 2015 16:59

06 mar 2015 16:59

Skaratränare slutar

HANDBOLL

Skara HF:s tränare Tobias Nordentorph lämnar klubben – men först när den här säsongen är färdigspelad.

28-åringen, som tog över tränarsysslan i laget inför den här säsongen, berättar om sitt beslut på Skara HF:s hemsida.

– Det har tyvärr visat sig att det tidsmässigt inte går att kombinera mitt yrkesliv med att leda ett lag på den här nivån. Därför har jag meddelat föreningen att jag kommer att sluta som tränare, säger han.

Skara HF har påbörjat arbetet med att hitta en ny tränare till nästa säsong.

28-åringen, som tog över tränarsysslan i laget inför den här säsongen, berättar om sitt beslut på Skara HF:s hemsida.

– Det har tyvärr visat sig att det tidsmässigt inte går att kombinera mitt yrkesliv med att leda ett lag på den här nivån. Därför har jag meddelat föreningen att jag kommer att sluta som tränare, säger han.

Skara HF har påbörjat arbetet med att hitta en ny tränare till nästa säsong.