14 mar 2015 17:01

14 mar 2015 17:08

Rekordbra femmil av Marcus Hellner

Marcus Hellner slutade femma i lördagens femmil i Holmenkollen. Det är hans bästa placering på distansen någonsin. Tidigare hade han placerat sig åtta som bäst.

Leradalasonen var med in på upploppet men kom sist i femmannagruppen. Vann gjorde hemmaåkaren Sjur Röthe, men det krävdes målfoto för att skilja honom och Dario Cologna åt. Martin Johnsrud Sundby blev trea.

Anders Södergren gjorde sitt sista lopp i världscuppen och slutade på 17:e plats.

Leradalasonen var med in på upploppet men kom sist i femmannagruppen. Vann gjorde hemmaåkaren Sjur Röthe, men det krävdes målfoto för att skilja honom och Dario Cologna åt. Martin Johnsrud Sundby blev trea.

Anders Södergren gjorde sitt sista lopp i världscuppen och slutade på 17:e plats.