17 mar 2015 15:41

17 mar 2015 15:41

SIK-trotjänare lägger av

ISHOCKEY: Jesper Hultmans karriär är över

Allting har sin tid och allting har ett slut.

Efter tio säsonger i Skövde väljer Jesper Hultman, 26 år, att lägga skridskorna på hyllan.
Därmed blir åskådarna i Billingehov en publikfavorit fattigare.

Jesper Hultman är fostrad i Skövde IK och har varit moderklubben trogen genom karriären. Bortsett från playoff-spel med Östersund 2014 och en halv säsong med collegehockey i USA har han representerar Skövde IK genom alla år.

Jesper Hultman väljer nu att avsluta sin hockeykarriär för att istället satsa på den civila karriären.

Det är en riktig trotjänare som lägger av.

Hultman debuterade i A-laget redan som 18-åring säsongen 2006-2007 och det blev till slut hela tio A-lagssäsonger och totalt 168 poäng (74 mål och 94 assist) på 270 tävlingsmatcher för den blott 26-årige (fyller 27 år i juni) SIK-profilen.

– Jag vill rikta ett stort tack till publiken, tränare, spelare, funktionärer, sponsorer och Skövde IK för att jag har fått möjligheten att spela hockey i en riktigt bra klubb. Jag kommer nu att satsa på mitt yrke men kommer givetvis följa Skövde IK från läktaren, säger Jesper Hultman i en kommentar på Skövde IK:s hemsida.

Jesper Hultman är fostrad i Skövde IK och har varit moderklubben trogen genom karriären. Bortsett från playoff-spel med Östersund 2014 och en halv säsong med collegehockey i USA har han representerar Skövde IK genom alla år.

Jesper Hultman väljer nu att avsluta sin hockeykarriär för att istället satsa på den civila karriären.

Det är en riktig trotjänare som lägger av.

Hultman debuterade i A-laget redan som 18-åring säsongen 2006-2007 och det blev till slut hela tio A-lagssäsonger och totalt 168 poäng (74 mål och 94 assist) på 270 tävlingsmatcher för den blott 26-årige (fyller 27 år i juni) SIK-profilen.

– Jag vill rikta ett stort tack till publiken, tränare, spelare, funktionärer, sponsorer och Skövde IK för att jag har fått möjligheten att spela hockey i en riktigt bra klubb. Jag kommer nu att satsa på mitt yrke men kommer givetvis följa Skövde IK från läktaren, säger Jesper Hultman i en kommentar på Skövde IK:s hemsida.