20 mar 2015 10:00

20 mar 2015 10:00

Lagtävling i Tibro

KONSTÅKNING: Många hemmaåkare deltar

I helgen är det tävling i Tibro Ishall när SKF-trofén avgörs.

Det är en lagtävling mellan alla olika distrikt i Sverige och där Tibro KK har ett helt gäng deltagare i de olika klasserna.

Ingen av systrarna Helgesson finns med, men det gör däremot Cecilia Frydén i seniorklassen där syrran Susanna är med som reserv. I juniorklassen deltar Victoria Englund, Stina Fredriksson, Olivia Jengard och Louise Jensen med Nina Ljungberg och Sigrid Brunér som reserver, medan Maggie Hills åker i U15-klassen med Malva Johansson som reserv.

Även i U13 finns flera Tibroåkare representerade där Fanny Jonsson och Ellen Salmonsson deltar.

Tävlingarna avgörs lördag och söndag.

Ingen av systrarna Helgesson finns med, men det gör däremot Cecilia Frydén i seniorklassen där syrran Susanna är med som reserv. I juniorklassen deltar Victoria Englund, Stina Fredriksson, Olivia Jengard och Louise Jensen med Nina Ljungberg och Sigrid Brunér som reserver, medan Maggie Hills åker i U15-klassen med Malva Johansson som reserv.

Även i U13 finns flera Tibroåkare representerade där Fanny Jonsson och Ellen Salmonsson deltar.

Tävlingarna avgörs lördag och söndag.