21 mar 2015 12:03

21 mar 2015 12:06

Friberg målskytt i Norfolk-förlust

Max Friberg gjorde sitt elfte mål för säsongen, men det räckte inte för Norfolk som förlorade borta mot Binghamton Senators med 4–3.

Skövdekillen inledde fredagsmatchen med att spela fram Mike Sgarbossa till 2–0 och i mitten av andra perioden höll sig Friberg framme och satte 3–1 till Norfolk, vilket alltså var hans elfte mål för säsongen och totalt 27:e poäng.

Binghamton, som ligger på placeringen ovanför nästjumbon Norfolk i den östra AHL-divisionen, jobbade sig dock ikapp målmässigt innan mittaktens slut, och 12.19 in på tredje perioden gjorde Shane Prince sitt andra mål för matchen som visade sig räcka till seger för hemmalaget.

Det fortsätter alltså gå tungt för Fribergs Norfolk som har långt upp till slutspel och efter nattens förlust har laget bara vunnit en match på de tio senaste.

Tolv matcher återstår av grundserien, och med drygt 20 poäng upp till slutspelet talar mycket för att Fribergs säsong med Norfolk tar slut den 18 april i och med bortamötet med Wilkes-Barre/Scranton Penguins.

Skövdekillen inledde fredagsmatchen med att spela fram Mike Sgarbossa till 2–0 och i mitten av andra perioden höll sig Friberg framme och satte 3–1 till Norfolk, vilket alltså var hans elfte mål för säsongen och totalt 27:e poäng.

Binghamton, som ligger på placeringen ovanför nästjumbon Norfolk i den östra AHL-divisionen, jobbade sig dock ikapp målmässigt innan mittaktens slut, och 12.19 in på tredje perioden gjorde Shane Prince sitt andra mål för matchen som visade sig räcka till seger för hemmalaget.

Det fortsätter alltså gå tungt för Fribergs Norfolk som har långt upp till slutspel och efter nattens förlust har laget bara vunnit en match på de tio senaste.

Tolv matcher återstår av grundserien, och med drygt 20 poäng upp till slutspelet talar mycket för att Fribergs säsong med Norfolk tar slut den 18 april i och med bortamötet med Wilkes-Barre/Scranton Penguins.