22 mar 2015 14:10

22 mar 2015 21:49

SAIK-löften skriver på

FOTBOLL

Skövde AIK utökar truppen med ytterligare två spelare från de egna leden. Det är Samuel Andersson, 19, och Alexander Gerhardsson, 18, som tecknat på varsitt tvåårskontrakt.

De båda har tränat med A-truppen under hela vintern och har, enligt SAIK:s hemsida, övertygat så pass mycket att de nu har fått skriva på för laget.

– Samuel är en mycket duktig ytterback som är lugn och trygg med boll och ligger väldigt bra i sitt försvarsspel, en kille som håller en hög och jämn nivå i både träning som match. Extra kul med Samuel som har oss som moderklubb och kommit upp ända från fotbollsskolan, säger sportchefen Per Åstemo på hemsidan.

– Alexander är en klok offensiv spelare som kan användas på yttermittfältet, centralt och även som forward. Han besitter en härlig teknik och är bra i en mot en-situationer samtidigt som han är bra defensivt.

De båda har tränat med A-truppen under hela vintern och har, enligt SAIK:s hemsida, övertygat så pass mycket att de nu har fått skriva på för laget.

– Samuel är en mycket duktig ytterback som är lugn och trygg med boll och ligger väldigt bra i sitt försvarsspel, en kille som håller en hög och jämn nivå i både träning som match. Extra kul med Samuel som har oss som moderklubb och kommit upp ända från fotbollsskolan, säger sportchefen Per Åstemo på hemsidan.

– Alexander är en klok offensiv spelare som kan användas på yttermittfältet, centralt och även som forward. Han besitter en härlig teknik och är bra i en mot en-situationer samtidigt som han är bra defensivt.