24 mar 2015 06:00

24 mar 2015 15:31

Seniorernas DM har lottats

FOTBOLL

Efter avslutat gruppspel börjar nu cupspelet i DM. På måndagens skedde lottning för såväl herrar som damer.

På damsidan väntar det 16-delsfinaler direkt. Division 1-lagen går nu in i turneringen och Skövde KIK skall möta Ulricehamns IFK på bortaplan. Våmbs IF får känna på division 1-motstånd i form av Nittorp. Ett lag som besegrade Skövde KIK så sent som i helgen.

Lottningen (lokala lag): Hörnebo SK–IFK Tidaholm, Arentorp/Helås–Falköpings KIK, Holmalunds IF Akademi–Ulvåkers IF, Fagersanna IF–Alingsås KIK, Våmbs IF–Nittorp, Ulricehamns IFK–Skövde KIK.

På herrsidan återstår det 64 lag och här vi gott om lokala lag. Division 2-lagen, IFK Skövde, Tibro AIK och Skövde AIK skall samtliga spela borta. IFK möter Skepplanda, Tibro ställs mot Åsarp Trädet och SAIK får åka och möta Skene.

På tal om division 2 så får Ulvåkers IF möta seriefavoriten i tvåan FC Trollhättan på hemmaplan.

Lottningen (lokala lag): Ulvåkers IF–FC Trollhättan, Tidaholms GIF–Elfsborg, Skultorps IF–Vänersborgs IF, Skepplanda–IFK Skövde, Åsarp/Trädet–Tibro AIK, Sil–IFK Tidaholm, IFK Hjo–Falköpings FK, Skene–Skövde AIK, Värings GIF–IFK Falköping, Ekedalens SK–Vinninga.

Gemensamt för både dam och herrturneringen är att den sista speldagen är satt till den 12 april.

På damsidan väntar det 16-delsfinaler direkt. Division 1-lagen går nu in i turneringen och Skövde KIK skall möta Ulricehamns IFK på bortaplan. Våmbs IF får känna på division 1-motstånd i form av Nittorp. Ett lag som besegrade Skövde KIK så sent som i helgen.

Lottningen (lokala lag): Hörnebo SK–IFK Tidaholm, Arentorp/Helås–Falköpings KIK, Holmalunds IF Akademi–Ulvåkers IF, Fagersanna IF–Alingsås KIK, Våmbs IF–Nittorp, Ulricehamns IFK–Skövde KIK.

På herrsidan återstår det 64 lag och här vi gott om lokala lag. Division 2-lagen, IFK Skövde, Tibro AIK och Skövde AIK skall samtliga spela borta. IFK möter Skepplanda, Tibro ställs mot Åsarp Trädet och SAIK får åka och möta Skene.

På tal om division 2 så får Ulvåkers IF möta seriefavoriten i tvåan FC Trollhättan på hemmaplan.

Lottningen (lokala lag): Ulvåkers IF–FC Trollhättan, Tidaholms GIF–Elfsborg, Skultorps IF–Vänersborgs IF, Skepplanda–IFK Skövde, Åsarp/Trädet–Tibro AIK, Sil–IFK Tidaholm, IFK Hjo–Falköpings FK, Skene–Skövde AIK, Värings GIF–IFK Falköping, Ekedalens SK–Vinninga.

Gemensamt för både dam och herrturneringen är att den sista speldagen är satt till den 12 april.