26 mar 2015 16:43

26 mar 2015 16:44

Isak Arvidsson till semifinal

TENNIS

Hjokillen Isak Arvidsson har tagit sig fram till semifinal i en futuretävling i Israel.

Efter att tidigare i veckan ha slagit ut två israeler avfärdades irländaren Sam Barry med siffrorna 6–2, 6–2 i kvartsfinalen. I semifinalen möter Arvidsson förstaseedade Liam Broady.

– Jag servade väldigt bra och förlorade endast sex poäng i min egen serve. Annars var det en del långa dueller där jag låg och pressade honom till misstag eller egna vinnare, säger Isak Arvidsson till Swetennis.

Efter att tidigare i veckan ha slagit ut två israeler avfärdades irländaren Sam Barry med siffrorna 6–2, 6–2 i kvartsfinalen. I semifinalen möter Arvidsson förstaseedade Liam Broady.

– Jag servade väldigt bra och förlorade endast sex poäng i min egen serve. Annars var det en del långa dueller där jag låg och pressade honom till misstag eller egna vinnare, säger Isak Arvidsson till Swetennis.