01 apr 2015 15:55

02 apr 2015 11:42

Kvalspel väntar för IFK Skövde

IFK Skövde spelade för att hänga kvar i elitserien och den sista matchen mot IK Sävehof var direkt avgörande. I händelse av IFK-seger hade kontraktet varit säkrat. Det blev dock förlust med 24-30 och nu får IFK kvala för sin plats i elitserien.

IFK var tvunget att vinna för att undvika kvalet, men lyckades inte i Partillebohallen där Sävehof var för starkt. Skövde började svagt pch hamnade i underläge med 2-10. Sedan kom man visserligen närmare och i paus var underläget 9-13.

I den andra halvleken blev det aldrig mer spännande än så. Sävehof hll IFK Skövde på behörigt avstånd och dramatiken uteblev.

Se vår direktrapportering nedan.

 

 

IFK var tvunget att vinna för att undvika kvalet, men lyckades inte i Partillebohallen där Sävehof var för starkt. Skövde började svagt pch hamnade i underläge med 2-10. Sedan kom man visserligen närmare och i paus var underläget 9-13.

I den andra halvleken blev det aldrig mer spännande än så. Sävehof hll IFK Skövde på behörigt avstånd och dramatiken uteblev.

Se vår direktrapportering nedan.