03 apr 2015 20:26

03 apr 2015 20:26

Tung debut för Hannes

FOTBOLL

Hannes Fritzson fick debutera, men det blev en blytung premiär för mittbacken från Mölltorp. Hans Degerfors IF förlorade med 4–1 borta mot Utsikten.

22-åringen spelade hela matchen och var inte direkt inblandad i något av baklängesmålen, men lagets försvarsspel var passivt överlag vilket resulterade i tre insläppta före paus innan mittbackskollegan Hampus Zackrisson bjöd Luka Mijajlevic på 4–0.

Hannes yngre bror Ludvig satt på bänken hela matchen.

22-åringen spelade hela matchen och var inte direkt inblandad i något av baklängesmålen, men lagets försvarsspel var passivt överlag vilket resulterade i tre insläppta före paus innan mittbackskollegan Hampus Zackrisson bjöd Luka Mijajlevic på 4–0.

Hannes yngre bror Ludvig satt på bänken hela matchen.