07 apr 2015 13:19

07 apr 2015 15:57

Örnskog förlänger med Skövde IK

ISHOCKEY

Skövde IK har gjort klart med centern Max Örnskog om en fortsättning i klubben.

21-årige Örnskog kom till SIK från HV 71:s juniorverksamhet inför förra säsongen och gjorde under sitt första år i SIK 22 poäng fördelat på nio mål och 13 assist.

Avtalet är skrivet på ett år.

– Vi ser en stor utvecklingspotential hos den spelskickliga och alltid mycket arbetsvilliga centern, säger SIK:s sportchef Hans Ljunggren i ett pressmeddelande.

Dessutom har Skövde IK fått färdigt med sitt tränarteam inför kommande säsong. För en månad sedan presenterades Anders Spaak som ny tränare efter Fredrik Ljunggren och nu har man gjort klart med förre Tibrotränaren Daniel Henrysson som assisterande tränare.

– Daniel är en ung och ambitiös tränare som gjort ett mycket gott arbete under sina tre år som huvudtränare för Tibro IK:s A-lag och vi har en stark tro på att Anders och Daniel är ett tränarteam som kommer att komplettera varandra bra, skriver SIK på sin hemsida.

21-årige Örnskog kom till SIK från HV 71:s juniorverksamhet inför förra säsongen och gjorde under sitt första år i SIK 22 poäng fördelat på nio mål och 13 assist.

Avtalet är skrivet på ett år.

– Vi ser en stor utvecklingspotential hos den spelskickliga och alltid mycket arbetsvilliga centern, säger SIK:s sportchef Hans Ljunggren i ett pressmeddelande.

Dessutom har Skövde IK fått färdigt med sitt tränarteam inför kommande säsong. För en månad sedan presenterades Anders Spaak som ny tränare efter Fredrik Ljunggren och nu har man gjort klart med förre Tibrotränaren Daniel Henrysson som assisterande tränare.

– Daniel är en ung och ambitiös tränare som gjort ett mycket gott arbete under sina tre år som huvudtränare för Tibro IK:s A-lag och vi har en stark tro på att Anders och Daniel är ett tränarteam som kommer att komplettera varandra bra, skriver SIK på sin hemsida.