07 apr 2015 21:50

07 apr 2015 21:54

Oscar Wendt i celebert sällskap

FOTBOLL

Den högt ansedda franska sporttidningen L'équipe har tagit ut sitt veckans lag som grundar sig på spelares insatser under den senaste ligaomgången. Här vimlar det av världsstjärnor och den här gången har Skövdesonen Oscar Wendt tagit ut i ett mycket celebert sällskap.

Oscar får mycket beröm för sin insats i hans klubb Borussia Mönchengladbachs segermatch mot Hoffenheim med 4–1.

Wendt bidrog starkt med sitt spel som vänsterback och assisterade bland annat till ett mål. Han får också mycket beröm för sitt totala spel sedan vinteruppehållet. Något som även har nått den franska sportidningen som tagit ut IFK Skövde-produkten i samma lag som bland annat Cristiano Ronaldo, Manuel Neuer och Mezut Özil.

Oscar duger bland de bästa spelarna i Europa, men inte i ett svenskt landslag ...

Laget: Manuel Neuer (Bayern München), Hector Bellerin (Arsenal), Kamil Glik (Torino), Jérémy Mathieu (Barcelona), Oscar Wendt (Borussia Mönchengladbach), Ander Herrera (Manchester United), Mesut Özil (Arsenal), James Rodriguez (Real Madrid), Gonzalo Castro (Bayer Leverkusen), Mohamed Salah (Fiorentina), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

Oscar får mycket beröm för sin insats i hans klubb Borussia Mönchengladbachs segermatch mot Hoffenheim med 4–1.

Wendt bidrog starkt med sitt spel som vänsterback och assisterade bland annat till ett mål. Han får också mycket beröm för sitt totala spel sedan vinteruppehållet. Något som även har nått den franska sportidningen som tagit ut IFK Skövde-produkten i samma lag som bland annat Cristiano Ronaldo, Manuel Neuer och Mezut Özil.

Oscar duger bland de bästa spelarna i Europa, men inte i ett svenskt landslag ...

Laget: Manuel Neuer (Bayern München), Hector Bellerin (Arsenal), Kamil Glik (Torino), Jérémy Mathieu (Barcelona), Oscar Wendt (Borussia Mönchengladbach), Ander Herrera (Manchester United), Mesut Özil (Arsenal), James Rodriguez (Real Madrid), Gonzalo Castro (Bayer Leverkusen), Mohamed Salah (Fiorentina), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)