08 apr 2015 17:11

08 apr 2015 17:11

Duo kvar i Skövde IK

ISHOCKEY

Efter Max Örnskogs förlängning tidigare i veckan presenterar Skövde IK nu två nya påskrifter inför kommande säsong.

Det är backen Albin Andersson och centern Alexander Johansson som båda har tecknat på för ytterligare ett år i SIK-dressen.

”Albin är en lagspelare som sällan eller aldrig får några rubriker men som alltid gör ett stort arbete i det tysta och noterbart är att han inte missade en enda träning eller match under fjolårssäsongen”, skriver klubben på sin hemsida och fortsätter med Johansson:

”Efter att ha spelat i Skara och Tibro under några säsonger återvände Alexander till SIK lagom till starten i allettan. 24-årige ”Alex” gjorde bra ifrån sig i moderklubben och visade att det med bra träning och rätt attityd är möjligt att spela högre upp i seriesystemet vilket belönades med ett nytt avtal.”

Truppen är därmed uppe i åtta spelare inför nästa säsong där de övriga är Erik Rosén, Oskar Back, Johan Erkgärds, Oscar Forsmark och Mikael Persson-Riis.

Det är backen Albin Andersson och centern Alexander Johansson som båda har tecknat på för ytterligare ett år i SIK-dressen.

”Albin är en lagspelare som sällan eller aldrig får några rubriker men som alltid gör ett stort arbete i det tysta och noterbart är att han inte missade en enda träning eller match under fjolårssäsongen”, skriver klubben på sin hemsida och fortsätter med Johansson:

”Efter att ha spelat i Skara och Tibro under några säsonger återvände Alexander till SIK lagom till starten i allettan. 24-årige ”Alex” gjorde bra ifrån sig i moderklubben och visade att det med bra träning och rätt attityd är möjligt att spela högre upp i seriesystemet vilket belönades med ett nytt avtal.”

Truppen är därmed uppe i åtta spelare inför nästa säsong där de övriga är Erik Rosén, Oskar Back, Johan Erkgärds, Oscar Forsmark och Mikael Persson-Riis.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.