09 apr 2015 06:00

09 apr 2015 06:00

Premiärdags i division 2

FOTBOLL

Det är dags att dra i gång division 2 norra Götaland.

IFK Skövde tjuvstartar med att spela sin premiär hemma mot Örebrolaget Karlslund redan på fredagskvällen. Skövde AIK och Tibro AIK inleder seriespelet dagen efter i denna 14-lagsserie där vinnaren går upp i division 1.

Division 2 norra Götaland, premiäromgången: 10/4: IFK Skövde–Karlslunds IF. 11/4: IK Gauthiod–Skövde AIK, Grebbestads IF–Lidköpings FK, Tibro AIK–Nordvärmland FF, Vänersborgs FK–Rynninge IK. 12/4: FC Trollhättan–Karlstad BK. 13/4: IFK Uddevalla–Stenungsunds IF.

IFK Skövde tjuvstartar med att spela sin premiär hemma mot Örebrolaget Karlslund redan på fredagskvällen. Skövde AIK och Tibro AIK inleder seriespelet dagen efter i denna 14-lagsserie där vinnaren går upp i division 1.

Division 2 norra Götaland, premiäromgången: 10/4: IFK Skövde–Karlslunds IF. 11/4: IK Gauthiod–Skövde AIK, Grebbestads IF–Lidköpings FK, Tibro AIK–Nordvärmland FF, Vänersborgs FK–Rynninge IK. 12/4: FC Trollhättan–Karlstad BK. 13/4: IFK Uddevalla–Stenungsunds IF.