10 apr 2015 15:57

10 apr 2015 15:57

Ännu en back lämnar SIK

ISHOCKEY

Ännu en back lämnar Skövde IK. Anton Lindgren är klar för Hudiksvall.

Efter att Henrik Tång bestämt sig för att sluta får SIK nu alltså ytterligare en jobspost att fylla. 24-årige Lindgren lämnar därmed moderklubben som han har varit trogen, sånär som på en utlåning till Kallinge/Ronneby 2011/2012.

– För att fortsätta utvecklas kände jag att jag behöver röra på mig och magkänslan fick styra och den sa Hudiksvall och Hudik Hockey, säger Lindgren i ett pressutskick.

Efter att Henrik Tång bestämt sig för att sluta får SIK nu alltså ytterligare en jobspost att fylla. 24-årige Lindgren lämnar därmed moderklubben som han har varit trogen, sånär som på en utlåning till Kallinge/Ronneby 2011/2012.

– För att fortsätta utvecklas kände jag att jag behöver röra på mig och magkänslan fick styra och den sa Hudiksvall och Hudik Hockey, säger Lindgren i ett pressutskick.