13 apr 2015 22:19

13 apr 2015 22:22

FMCK-succé i Skåne

ENDURO: Lyckat byte i Hovdalajakten

Hovalajakten i skånska Hässleholm blev en synnerligen framgångsrik tävling för FMCK Skövde. Albin Elowson vann totalt, närmast följd av klubbkompisarna Mattias Ojanperä och Erik Wahlström.

– Det är knappast någon överdrift att kalla det storslam för FMCK. Mattias Ojanperä vann juniorklassen och blev tvåa totalt och Erik Wahlström blev tvåa i junior och trea räknat alla klasser, berättade Albin Elowson.

– Själv hade jag nöjet och äran att ta hem totalsegern, efter att ha varit snabbast båda dagarna. Formen är på väg åt rätt håll och farten börjar komma, summerade Albin efter den skånska tvådagarstävlingen som avgjordes i lördags och söndags.

Även Tibro MK:s Erik Anderberg visade gryende vårform i juniorklassen och samma kan sägas om de lokala veteranerna Mikael Persson, Johan Karlsson och Stefan Andersson. (SLA)

– Det är knappast någon överdrift att kalla det storslam för FMCK. Mattias Ojanperä vann juniorklassen och blev tvåa totalt och Erik Wahlström blev tvåa i junior och trea räknat alla klasser, berättade Albin Elowson.

– Själv hade jag nöjet och äran att ta hem totalsegern, efter att ha varit snabbast båda dagarna. Formen är på väg åt rätt håll och farten börjar komma, summerade Albin efter den skånska tvådagarstävlingen som avgjordes i lördags och söndags.

Även Tibro MK:s Erik Anderberg visade gryende vårform i juniorklassen och samma kan sägas om de lokala veteranerna Mikael Persson, Johan Karlsson och Stefan Andersson. (SLA)