14 apr 2015 15:59

14 apr 2015 20:35

Skövde HF krossade Lugi

Lugi hade chansen att sätta punkt för Skövde HF:s säsong i kväll men hemmalaget stod för en praktsmäll i Arena Skövde när man krossade gästerna med hela 26-17 (13-7) i den fjärde kvartsfinalen. Därmed står det 2-2 i matcher och nu väntar en femte avgörande kvartsfinal i Lund om en vecka.

De tidigare matcherna i kvartsfinalserien har varit väldigt jämna och senast föll HF i Lund med uddamålet (19-20). I kvällens match var det dock inget snack - hemmalaget kom ut och sopade banan med Lundalaget som inte kom någonstans.

Vid 3-3 gjorde Skövde fem raka mål och sedan släppte man aldrig taget. Pausledning med 13-7 som blev hela 26-17 till slut. Nu väntar en spännande femte avgörande match mellan lagen i Skåne kommande tisdag. Vi återkommer med fler analyser på sla.se och i papperstidningen.

SLA fanns på plats i Arena Skövde och du kan läsa vår rapportering nedan.

 

 

De tidigare matcherna i kvartsfinalserien har varit väldigt jämna och senast föll HF i Lund med uddamålet (19-20). I kvällens match var det dock inget snack - hemmalaget kom ut och sopade banan med Lundalaget som inte kom någonstans.

Vid 3-3 gjorde Skövde fem raka mål och sedan släppte man aldrig taget. Pausledning med 13-7 som blev hela 26-17 till slut. Nu väntar en spännande femte avgörande match mellan lagen i Skåne kommande tisdag. Vi återkommer med fler analyser på sla.se och i papperstidningen.

SLA fanns på plats i Arena Skövde och du kan läsa vår rapportering nedan.