15 apr 2015 14:40

15 apr 2015 22:00

Förlust för IFK Skövde i Göteborg

IFK Skövde förlorade kvalseriemötet mot Önnereds HK på bortaplan i Göteborg med 22-24. SLA fanns på plats och rapporterade direkt från matchen.

Efter den inledande förlusten mot Aranäs har IFK Skövde kommit på fötter och vunnit två raka matcher. Det har dock varit på hemmaplan och nu ska IFK återigen ut på resande fot när man ska möta Önnered borta. SLA finns på plats i ÖHK-hallen för att löpande rapportera från matchen som börjar klockan 19.00 och du följer rapporteringen nedan.

 

 

 

Efter den inledande förlusten mot Aranäs har IFK Skövde kommit på fötter och vunnit två raka matcher. Det har dock varit på hemmaplan och nu ska IFK återigen ut på resande fot när man ska möta Önnered borta. SLA finns på plats i ÖHK-hallen för att löpande rapportera från matchen som börjar klockan 19.00 och du följer rapporteringen nedan.