16 apr 2015 20:43

16 apr 2015 21:09

Glada miner på IFK Skövdes ungdomsavslutning

HANDBOLL: IFK Skövdes ungdomar rundade av säsongen

Det var en härlig stämning när IFK Skövde HK hade ungdomsavslutning i Arena Skövde.
Ungdomarna fick chansen att spela handboll ihop med idolerna i A-laget.
– Det är roligt att kunna knyta ihop föreningen från de yngsta till de äldsta, säger Mikael Samuelsson i IFK Skövde.

Allt som allt har IFK Skövde drygt 300 ungdomar i sin verksamhet, men de allra yngsta (födda 08, 07 och 06) har haft en egen avslutning och var inte med på torsdagskvällen. Ändå var det fullt med barn i Arena Skövde och bra drag när det bjöds på en rad olika aktiviteter i samband med ungdomsavslutningen.

De allra äldsta – A-pojkarna och juniorerna – hade en föreläsning om kost och näringslära, men övriga ungdomar fick turas om på olika aktiviteter. En av dem var minihandboll i Arena C där spelare från A-laget lirade tillsammans med IFK:s lovande ungdomar.

– Jag tror nog att A-lagsspelarna tycker att det är nästan lika roligt som barnen, fortsätter Samuelsson.

Det verkade vara god stämning över lag och förutom minihandboll fanns det en hinderbana, hastighetsskjutning och straffläggning på målvakterna Robert Lechte och Joakim Svensson från elitlaget.

Förutom alla aktiviteter ingick dessutom fika och till sist så rundades avslutningen av med en prisutdelning för samtliga lag. En härlig slutpunkt för ungdomarna som nu får vänta till nästa säsong innan det blir handboll igen.

Allt som allt har IFK Skövde drygt 300 ungdomar i sin verksamhet, men de allra yngsta (födda 08, 07 och 06) har haft en egen avslutning och var inte med på torsdagskvällen. Ändå var det fullt med barn i Arena Skövde och bra drag när det bjöds på en rad olika aktiviteter i samband med ungdomsavslutningen.

De allra äldsta – A-pojkarna och juniorerna – hade en föreläsning om kost och näringslära, men övriga ungdomar fick turas om på olika aktiviteter. En av dem var minihandboll i Arena C där spelare från A-laget lirade tillsammans med IFK:s lovande ungdomar.

– Jag tror nog att A-lagsspelarna tycker att det är nästan lika roligt som barnen, fortsätter Samuelsson.

Det verkade vara god stämning över lag och förutom minihandboll fanns det en hinderbana, hastighetsskjutning och straffläggning på målvakterna Robert Lechte och Joakim Svensson från elitlaget.

Förutom alla aktiviteter ingick dessutom fika och till sist så rundades avslutningen av med en prisutdelning för samtliga lag. En härlig slutpunkt för ungdomarna som nu får vänta till nästa säsong innan det blir handboll igen.