18 apr 2015 19:24

18 apr 2015 19:24

Ett Skövdelag i semifinal

Fyra Skövdelag deltog, ett tog sig vidare från gruppspelet på USM i Jönköping.

Det är Skövde HF:s B-flickor som via två inledande segrar och förlust i seriefinalen mot Torslanda avancerade från gruppen som tvåa. Semifinalen avgörs tidigt på söndagen där Sorunda IF står för motståndet.

Skövde HF:s juniorer föll i sin inledande match mot Västeråsirsta, men hade möjlighet till avancemang efter att ha tagit en poäng mot Skuru IF. Dock blev det klar förlust mot Önnered i kampen om den andra seimifinalplatsen och laget får rikta in sig på placeringsmatch på söndagen.

Liksom Skövde HF:s A-flickor och IFK Skövdes B-pojkar som båda var borta från semifinalerna efter att ha inlett gruppspelet med två raka förluster. SHF vann sin avslutande match och blev trea i gruppen, precis som IFK Skövde gjorde.

Det är Skövde HF:s B-flickor som via två inledande segrar och förlust i seriefinalen mot Torslanda avancerade från gruppen som tvåa. Semifinalen avgörs tidigt på söndagen där Sorunda IF står för motståndet.

Skövde HF:s juniorer föll i sin inledande match mot Västeråsirsta, men hade möjlighet till avancemang efter att ha tagit en poäng mot Skuru IF. Dock blev det klar förlust mot Önnered i kampen om den andra seimifinalplatsen och laget får rikta in sig på placeringsmatch på söndagen.

Liksom Skövde HF:s A-flickor och IFK Skövdes B-pojkar som båda var borta från semifinalerna efter att ha inlett gruppspelet med två raka förluster. SHF vann sin avslutande match och blev trea i gruppen, precis som IFK Skövde gjorde.