26 apr 2015 21:43

26 apr 2015 21:43

Lyckad comeback av Jansson

ORIENTERING

Helena Jansson är tillbaka i tävlingssammanhang och fick till en riktig fullträff i första tävlingen. Jansson – som fortfarande rehabiliterar sin opererade fot och bara får springa varannan dag – vann medeldistansen vid Swedish League i Fengersfors klart.

– Jag var jättenervös inför tävlingen. Jag ville verkligen göra ett bra lopp idag, när jag äntligen skulle få springa en tävling i fri fart. Så nu är jag glad och väldigt trött, säger Jansson i ett pressmeddelande.

Helena Jansson är tillbaka i tävlingssammanhang och fick till en riktig fullträff i första tävlingen. Jansson – som fortfarande rehabiliterar sin opererade fot och bara får springa varannan dag – vann medeldistansen vid Swedish League i Fengersfors klart.

– Jag var jättenervös inför tävlingen. Jag ville verkligen göra ett bra lopp idag, när jag äntligen skulle få springa en tävling i fri fart. Så nu är jag glad och väldigt trött, säger Jansson i ett pressmeddelande.