26 apr 2015 13:09

26 apr 2015 13:09

Strålmans Tampa illa ute

ISHOCKEY

Anton Strålman och hans Tampa är illa ute i Stanley Cup. Natten till söndag svensk tid förlorade de med 0–4 hemma mot Detroit och ligger nu under med 2–3 i matcher.

Det betyder att Strålmans lag är tvunget att vinna två raka matcher för att ta sig vidare i slutspelet.

Detroit ledde med 2–0 efter två perioder och avgjorde matchen med två mål i den tredje perioden. Strålman har fortsatt stort förtroende i 0–4-förlusten hade backen mest istid av alla spelare. Han spelade totalt 23.42 minuter. Den sjätte matchen spelas i Detroit på måndagen.

Det betyder att Strålmans lag är tvunget att vinna två raka matcher för att ta sig vidare i slutspelet.

Detroit ledde med 2–0 efter två perioder och avgjorde matchen med två mål i den tredje perioden. Strålman har fortsatt stort förtroende i 0–4-förlusten hade backen mest istid av alla spelare. Han spelade totalt 23.42 minuter. Den sjätte matchen spelas i Detroit på måndagen.