03 maj 2015 13:15

03 maj 2015 17:12

Skövde HF överkört i Partille

Efter två raka förluster tog mästarlaget Sävehof gruvlig revansch på Skövde HF i den tredje semifinalen. Laget var överlägset och vann med förkrossande 34–19. SLA fanns på plats i Partillebohallen och du kan se hur matchen var här nedan.

Skövde HF hade som bekant två sensationella segrar med sig in till det tredje mötet i matchserien och avgjorde söndagsmatchen tidigt. Laget skaffade som omgående ett flermålsöverläge och utökade det fram till slutsignalen då segersiffrorna stannade vid 34–19 efter 18–8 i paus.

Skövde HF hade som bekant två sensationella segrar med sig in till det tredje mötet i matchserien och avgjorde söndagsmatchen tidigt. Laget skaffade som omgående ett flermålsöverläge och utökade det fram till slutsignalen då segersiffrorna stannade vid 34–19 efter 18–8 i paus.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.