07 maj 2015 21:30

07 maj 2015 21:34

Skultorps IF tog andra raka segern

DIVISION 4 NORRA FOTBOLL

Skultorps IF har kommit igång ordentligt i årets seriespel. Efter två inledande segrar ståtar nu division 4-nykomlingen med två raka segrar efter att ha vunnit med uddamålet hemma mot Edsvära-Norra Vånga på torsdagskvällen.

Skultorps IF tog första segern i årets seriespel i helgen mot Trollhättans FK (5–0) på bortaplan. På torsdagskvällen följde de upp med en ny triumf när Edsvära-Norra Vånga besegrades hemma på Orkanvallen med uddamålet.

– Det satt långt inne men till slut fick vi hål på dom. Kenan Mulahusic kom in och gjorde mål efter fem minuter i den 83:e matchminuten. Det var ett lyckat bytte, konstaterar Skultorpstränaren Oskar Öst.

– Det var ett inlägg där Kenan tar med sig bollen med låret och strax innanför straffområdet skjuter in den i ena hörnet. Det kändes rättvist i det läget och efter det var det aldrig någon fara. Andra raka segern, första hemmavinsten och en ny intakt nolla. Det var många bra saker, fortsätter Öst.

SIF var det spelförande laget men gästerna var farliga på fasta situationer.

Mål: Skultorps IF: Kenan Mulahusic.

Skultorps IF tog första segern i årets seriespel i helgen mot Trollhättans FK (5–0) på bortaplan. På torsdagskvällen följde de upp med en ny triumf när Edsvära-Norra Vånga besegrades hemma på Orkanvallen med uddamålet.

– Det satt långt inne men till slut fick vi hål på dom. Kenan Mulahusic kom in och gjorde mål efter fem minuter i den 83:e matchminuten. Det var ett lyckat bytte, konstaterar Skultorpstränaren Oskar Öst.

– Det var ett inlägg där Kenan tar med sig bollen med låret och strax innanför straffområdet skjuter in den i ena hörnet. Det kändes rättvist i det läget och efter det var det aldrig någon fara. Andra raka segern, första hemmavinsten och en ny intakt nolla. Det var många bra saker, fortsätter Öst.

SIF var det spelförande laget men gästerna var farliga på fasta situationer.

Mål: Skultorps IF: Kenan Mulahusic.