09 maj 2015 18:22

09 maj 2015 18:26

Ny pinne för UIF

FOTBOLL: Division 4 norra

Ulvåkers IF väntar fortsatt på första segern i årets seriespel efter ett nytt kryss. Det blev 2–2 (1–1) hemma på Åbrovallen mot Trollhättans FK. Niclas Krantz blev sen poängräddare i Ulvåker när han satte kvitteringsmålet i slutminuterna.

Magnus Henriksson var mycket besviken efteråt och aviserade förändringar i spelet framöver.

– Eventuellt kommer vi att få ändra och hitta på något nytt. Vi spelar 4–1–4–1 just nu men vi får inte ut vad vi vill och har tänkt av spelarna. Niclas Krantz har gjort sex av sju mål för oss och vad händer om han går sönder? frågar sig Ulvåkertränaren.

Just Krantz gav hemmalaget ledningen efter 20 minuters spel men gästerna kvitterade tio minuter före paus och hade vänt en bit in på andra halvlek. Samme Krantz blev sedan poängräddare när han fixade 2–2 med bara två minuter kvar av ordinarie tid.

– Vi startade matchen bra och får 1–0 men sedan viker vi ned oss. Vi bjuder in dom i matchen och deras 1–1-mål är alldeles för billigt. Det finns även övrigt att önska i vårt agerande vid deras 2–1-mål, säger Henriksson och fortsätter:

– Som matchen utvecklade sig får vi vara glada över poängen.

Mål: Ulvåkers IF: Niclas Krantz 2.

Magnus Henriksson var mycket besviken efteråt och aviserade förändringar i spelet framöver.

– Eventuellt kommer vi att få ändra och hitta på något nytt. Vi spelar 4–1–4–1 just nu men vi får inte ut vad vi vill och har tänkt av spelarna. Niclas Krantz har gjort sex av sju mål för oss och vad händer om han går sönder? frågar sig Ulvåkertränaren.

Just Krantz gav hemmalaget ledningen efter 20 minuters spel men gästerna kvitterade tio minuter före paus och hade vänt en bit in på andra halvlek. Samme Krantz blev sedan poängräddare när han fixade 2–2 med bara två minuter kvar av ordinarie tid.

– Vi startade matchen bra och får 1–0 men sedan viker vi ned oss. Vi bjuder in dom i matchen och deras 1–1-mål är alldeles för billigt. Det finns även övrigt att önska i vårt agerande vid deras 2–1-mål, säger Henriksson och fortsätter:

– Som matchen utvecklade sig får vi vara glada över poängen.

Mål: Ulvåkers IF: Niclas Krantz 2.