13 maj 2015 15:01

13 maj 2015 20:53

Ny förlust för IFK Skövde FK

IFK Skövde inkasserade den fjärde raka förlusten i fotbollstvåan när laget föll hemma mot Grebbestad med 1-3 (0-1).

Därmed har IFK Skövde fortfarande inte vunnit någon match i årets seriespel. Gästerna var det bättre laget även om IFK presterade en bra andra halvlek, trots att man släppte in två mål i densamma. Läs mer på sla.se efter matchen och i papperstidningen.

SLA direktrapportering från matchen kan du läsa här nedan:

 

Därmed har IFK Skövde fortfarande inte vunnit någon match i årets seriespel. Gästerna var det bättre laget även om IFK presterade en bra andra halvlek, trots att man släppte in två mål i densamma. Läs mer på sla.se efter matchen och i papperstidningen.

SLA direktrapportering från matchen kan du läsa här nedan: