13 maj 2015 15:08

13 maj 2015 20:57

Tibro AIK räckte inte till mot Vänersborg

Tibro AIK räckte inte till mot formstarka nykomlingen Vänersborg hemma på Sportparken. 0-4 (0-2) blev gästernas segersiffror.

TAIK föll senast mot serieledaren FC Trollhättan i nu förlorade man mot ett annat starkt lag. Vänersborg var bättre i det mesta på Sportparken och vann klart efter bland annat tre mål av gästernas Peter Mandic. För mer uppdateringar och kommentarer, läs på sla.se och i papperstidningen.

SLA:s direktrapportering från Sportparken i Tibro kan du läsa nedan.

 

TAIK föll senast mot serieledaren FC Trollhättan i nu förlorade man mot ett annat starkt lag. Vänersborg var bättre i det mesta på Sportparken och vann klart efter bland annat tre mål av gästernas Peter Mandic. För mer uppdateringar och kommentarer, läs på sla.se och i papperstidningen.

SLA:s direktrapportering från Sportparken i Tibro kan du läsa nedan.