17 maj 2015 13:35

17 maj 2015 20:19

Skövde AIK och Nordvärmland delade på poängen

Varken Skövde AIK eller Nordvärmland lyckades spräcka nollan i ösregnet på Södermalms IP. Lagen tog därmed varsin poäng - ett resultat som gästerna nog var nöjdast med.

Hemmalaget hade mest boll under matchen och var det lag som verkade mest intresserat av att ta en trepoängare, men SAIK lyckades inte få in något segermål, som hade behövts för att haka på lagen i den övre halvan. Läs mer analys och kommentarer här på sla.se och i papperstidningen. SLA:s direktbevakning från matchen kan du läsa nedan.

Hemmalaget hade mest boll under matchen och var det lag som verkade mest intresserat av att ta en trepoängare, men SAIK lyckades inte få in något segermål, som hade behövts för att haka på lagen i den övre halvan. Läs mer analys och kommentarer här på sla.se och i papperstidningen. SLA:s direktbevakning från matchen kan du läsa nedan.