17 maj 2015 17:49

17 maj 2015 17:49

Våmb tog första segern

FOTBOLL: Division 2 Norra

Våmbs IF tog säsongens första trepoängare när laget spelade hemma mot Vänersborg FK.

Hemmalaget inledde matchen starkast och tog ledningen genom Sara Tellander. Trots att gästerna kvitterade gick ändå Våmb in som ledande lag i pausvilan, då Åsa Andersén gjort 2–1. Andra halvlek skulle bli spännande. Detta efter att Vänersborg kvitterat i den 78:e minuten. Hemmalaget var dock inte sugna på att tappa poäng och tog säsongens första seger efter att Åsa Andersén avgjort till 3–2 i matchens 87:e minut.

– Samtliga spelare presterade och vi vann rättvist, säger Våmbs tränare Roland Ward.

Hemmalaget inledde matchen starkast och tog ledningen genom Sara Tellander. Trots att gästerna kvitterade gick ändå Våmb in som ledande lag i pausvilan, då Åsa Andersén gjort 2–1. Andra halvlek skulle bli spännande. Detta efter att Vänersborg kvitterat i den 78:e minuten. Hemmalaget var dock inte sugna på att tappa poäng och tog säsongens första seger efter att Åsa Andersén avgjort till 3–2 i matchens 87:e minut.

– Samtliga spelare presterade och vi vann rättvist, säger Våmbs tränare Roland Ward.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.