19 maj 2015 22:13

19 maj 2015 22:13

IFK Tidaholm vidare i DM

IFK Tidaholm är klart för kvartsfinal i DM. Detta efter att ha besegrat Skara FC med 3–0 på bortaplan.

Laget var klart bättre än Skara och målsprutan Dennis Bergström var stor segerorganisatör. Han satte 1–0 efter tio minuter, ökade på efter en timmes spel och assisterade Rasmus Karlsson till trean tio minuter från slutet.

I kvartsfinalen väntar segraren mellan IFK Falköping och Skövde AIK.

Laget var klart bättre än Skara och målsprutan Dennis Bergström var stor segerorganisatör. Han satte 1–0 efter tio minuter, ökade på efter en timmes spel och assisterade Rasmus Karlsson till trean tio minuter från slutet.

I kvartsfinalen väntar segraren mellan IFK Falköping och Skövde AIK.

Matchen i siffror

DM, 1/8-delsfinal

SKARA FC–IFK TIDAHOLM 0–3 (0–1)

Mål, IFK: Dennis Bergström 2, Rasmus Karlsson.