19 maj 2015 15:30

19 maj 2015 15:32

Lag klara för Tibro IK:s klassiska turnering

ISHOCKEY

Tibro Trophy arrangeras i år för 37:e gången den 15–18 oktober av Tibro IK i Tibro ishall.

– Intresset är som vanligt mycket stort, några anmäler sig och bokar boende när man lämnar Tibro året innan. Då vi väljer ut lagen, har de som varit trogna år efter år, lite fördel, säger Kenneth Berndtzon i TIK.

– Till årets upplaga har vi två nya lag, Modo Hockey och Örebro HK. Modo har varit med en gång tidigare, 1986, med en viss Kent Forsberg som tränare. Örebro IK är helt nya och skall bli intressanta att följa, fortsätter Berndtzon.

Enligt han var även Skellefteå AIK intresserat av att komma men de tyckte sig behöva lite mer tid för planering.

Tibro IK kommer att bestå av Tibrokillar, samt inlånade spelare från distriktet. Följande lag deltar: AIK, Djurgårdens IF, Frölunda HC, Färjestad BK, HV 71, Leksands IF, Linköpings HC, Modo Hockey, Rögle BK, Tibro IK, Växjö Lakers och Örebro HK.

Tibro Trophy arrangeras i år för 37:e gången den 15–18 oktober av Tibro IK i Tibro ishall.

– Intresset är som vanligt mycket stort, några anmäler sig och bokar boende när man lämnar Tibro året innan. Då vi väljer ut lagen, har de som varit trogna år efter år, lite fördel, säger Kenneth Berndtzon i TIK.

– Till årets upplaga har vi två nya lag, Modo Hockey och Örebro HK. Modo har varit med en gång tidigare, 1986, med en viss Kent Forsberg som tränare. Örebro IK är helt nya och skall bli intressanta att följa, fortsätter Berndtzon.

Enligt han var även Skellefteå AIK intresserat av att komma men de tyckte sig behöva lite mer tid för planering.

Tibro IK kommer att bestå av Tibrokillar, samt inlånade spelare från distriktet. Följande lag deltar: AIK, Djurgårdens IF, Frölunda HC, Färjestad BK, HV 71, Leksands IF, Linköpings HC, Modo Hockey, Rögle BK, Tibro IK, Växjö Lakers och Örebro HK.