19 maj 2015 15:26

19 maj 2015 15:28

Thegel har gjort sitt val

ISHOCKEY

Skövde IK hoppades att Henrik Thegel skulle återvända till klubben. Men de förhoppningarna är släckta.

Den nyliga Vita Hästen-spelaren har valt att spela i Södertälje SK – nedflyttat från allsvenskan den gångna säsongen. Övergången avslöjades av bloggaren MrMadhawk på tisdagen och bekräftades senare av SSK.

– Thegel är en stabil spelare med erfarenhet och Sahlin är vår första målvakt, vilket känns bra. Det är en intressant spelare med bra meritlista och vi hoppas att hans utveckling hos oss är positiv, säger klubbdirektören Mats Pernhem till Länstidningen Södertälje.

Thegel spelade två säsonger för Skövde IK mellan 2012-14 där det blev sammanlagt 77 poäng fördelat på 48 mål och 29 assists.

Den nyliga Vita Hästen-spelaren har valt att spela i Södertälje SK – nedflyttat från allsvenskan den gångna säsongen. Övergången avslöjades av bloggaren MrMadhawk på tisdagen och bekräftades senare av SSK.

– Thegel är en stabil spelare med erfarenhet och Sahlin är vår första målvakt, vilket känns bra. Det är en intressant spelare med bra meritlista och vi hoppas att hans utveckling hos oss är positiv, säger klubbdirektören Mats Pernhem till Länstidningen Södertälje.

Thegel spelade två säsonger för Skövde IK mellan 2012-14 där det blev sammanlagt 77 poäng fördelat på 48 mål och 29 assists.