20 maj 2015 13:22

20 maj 2015 13:22

Kvalade in till Nordea Masters

GOLF

I början på juni spelas Nordea Masters och Michael Jonzon från Skövde är en av spelarna som deltar. Han klarade kvalet och kommer därmed göra sin 21:a raka start i den svenska stortävlingen. Det innebär att han är den som gjort flest starter i tävlingen av alla.

– Roligt att inte sviten bröts. Jag har fortfarande ambitionen att ta mig tillbaka till Europatouren. Ibland är det lite svårt med motivationen på Challenge Tour, säger Jonzon på Svenska golfförbundets hemsida.

Jonzon, som spelar för Karlstad GK, gjorde 66 slag och vann kvaltävlingen där de tre första placeringarna innebar en biljett till huvudturneringen.

I början på juni spelas Nordea Masters och Michael Jonzon från Skövde är en av spelarna som deltar. Han klarade kvalet och kommer därmed göra sin 21:a raka start i den svenska stortävlingen. Det innebär att han är den som gjort flest starter i tävlingen av alla.

– Roligt att inte sviten bröts. Jag har fortfarande ambitionen att ta mig tillbaka till Europatouren. Ibland är det lite svårt med motivationen på Challenge Tour, säger Jonzon på Svenska golfförbundets hemsida.

Jonzon, som spelar för Karlstad GK, gjorde 66 slag och vann kvaltävlingen där de tre första placeringarna innebar en biljett till huvudturneringen.