24 maj 2015 19:00

24 maj 2015 19:05

Delad pott för Våmbs IF

FOTBOLL: Division 2 norra, damer

Våmbs IF och Vartofta SK fick dela på poängen i mötet på Claesborgs IP. Hanna Thapa blev poängräddare för hemmalaget när hon kvitterade till 2–2 med tre minuter kvar att spela.

– Det här var en vunnen poäng för oss. Inte bara därför att vi kvitterar sent utan även sett till spelet. Vi gjorde en bra match mot Vänersborg (3–2) senast men var inte alls på tårna den här gången, säger Våmbs tränare Roland Ward.

Efter 1–1 i paus tog gästerna ledningen i andra halvlek innan Våmb fick sista ordet.

– En poäng kändes verkligen som en vinst. Skönt att vi lyckas ta poäng även om vi inte spelade bra, det är en styrka i sig att göra. Jag är verkligen nöjd med poängen, säger Ward och fortsätter:

– Vi har kommit i gång och det är skönt att poängen har ramlat in. Vi visste att vi skulle få det tufft i år. Vartofta är också en pigg nykomling och med tanke på att vi saknAde en del tjejer och fick kasta om i backlinjen var det bra att få en poäng.

Mål: Våmbs IF: Åsa Andersén, Hanna Thapa.

– Det här var en vunnen poäng för oss. Inte bara därför att vi kvitterar sent utan även sett till spelet. Vi gjorde en bra match mot Vänersborg (3–2) senast men var inte alls på tårna den här gången, säger Våmbs tränare Roland Ward.

Efter 1–1 i paus tog gästerna ledningen i andra halvlek innan Våmb fick sista ordet.

– En poäng kändes verkligen som en vinst. Skönt att vi lyckas ta poäng även om vi inte spelade bra, det är en styrka i sig att göra. Jag är verkligen nöjd med poängen, säger Ward och fortsätter:

– Vi har kommit i gång och det är skönt att poängen har ramlat in. Vi visste att vi skulle få det tufft i år. Vartofta är också en pigg nykomling och med tanke på att vi saknAde en del tjejer och fick kasta om i backlinjen var det bra att få en poäng.

Mål: Våmbs IF: Åsa Andersén, Hanna Thapa.