27 maj 2015 06:50

27 maj 2015 06:58

"Game 7" väntar mellan Tampa Bay och Rangers

Det blir en sjunde match mellan Tampa Bay och New York Rangers i Stanley Cups östra semfinalserie. Detta efter att Henrik Lundkvists gäng slog tillbaka Anton Strålmans Tampa Bay med 7-3 på bortaplan.

– Tampa är bra, det är en utmaning varje gång vi möter dem, men jag fick göra några räddningar i början och kände att jag var med. Jag ändrade lite i mitt spel efter match nummer tre i den här serien och sedan dess har jag bättre timing, säager "King Henrik" till Aftonbladet.

Anton Strålmans slog en assist, men det räckte alltså inte långt.

Den avgörande matchen går natten till lördag i New York, svensk tid. Det kommer bli svårt för Strålman att nå sin andra raka Stanley Cup-final. Lundkvist har enligt Aftonbladet nämligen vunnit sju raka "Game 7" i Madison Square Garden.

– Tampa är bra, det är en utmaning varje gång vi möter dem, men jag fick göra några räddningar i början och kände att jag var med. Jag ändrade lite i mitt spel efter match nummer tre i den här serien och sedan dess har jag bättre timing, säager "King Henrik" till Aftonbladet.

Anton Strålmans slog en assist, men det räckte alltså inte långt.

Den avgörande matchen går natten till lördag i New York, svensk tid. Det kommer bli svårt för Strålman att nå sin andra raka Stanley Cup-final. Lundkvist har enligt Aftonbladet nämligen vunnit sju raka "Game 7" i Madison Square Garden.