29 maj 2015 09:24

29 maj 2015 10:36

Ehn och Obermüller fortsätter i IFK

HANDBOLL: Kontraktsförlängningar men Joel Järlfors lämnar

IFK Skövde har gjort klart med Alfred Ehn, 20 år, och Mattias Obermüller, 19 år, om en fortsättning.

Däremot går klubben miste om Joel Järlfors, 21 år, som lämnar för spel i en annan klubb.

I veckan förlängde Axel Magnusson sitt kontrakt och klubben skrev även ett lärlingskontrakt med Jesper Järlfors från HP Skövde 90.

Ytterligare spelare har nu gjort klart med en fortsättning i IFK Skövde. Det handlar om Alfred Ehn och mittsexan Mattias Obermüller som har skrivit nya kontrakt.

Alfred Ehn från Lidköping kom till IFK 2013 och har skrivit ett nytt tvåårskontrakt.

– Jag ser verkligen fram emot en fortsättning. Förhoppningen är givetvis att få ännu mer speltid framöver. Insatsen under kvalserien kändes ändå bra, säger Alfred som i första hand varit kantspelare. Jag vill fortsätta att utvecklas och sticker inte under stol med att jag trivs som mittnia och att gå på genombrott. Det gäller bara att ligga i och träna, säger Alfred Ehn i ett pressmeddelande.

Mattias Obermüller är en egen produkt som även har fått husera i olika juniorlandslag. Han har gjort 13 matcher i blågult och mer kan det bli eftersom Mattias finns med i bruttotruppen till U19 VM i sommar. Han har skrivit på ett ettårskontrakt.

– Jag hoppas förstås på att få spela ännu mer, och är glad över att få jobba vidare, inte minst med att förbättra min fysik. Min målsättning är att bli en bra tvåvägsspelare och jag kommer jobba hårt, inte minst med att utveckla mitt försvarsspel, säger Mattias Obermüller i samma pressmeddelande.

Däremot kommer niometersspelaren Joel Järlfors att lämna IFK Skövde för spel i en annan klubb.

I veckan förlängde Axel Magnusson sitt kontrakt och klubben skrev även ett lärlingskontrakt med Jesper Järlfors från HP Skövde 90.

Ytterligare spelare har nu gjort klart med en fortsättning i IFK Skövde. Det handlar om Alfred Ehn och mittsexan Mattias Obermüller som har skrivit nya kontrakt.

Alfred Ehn från Lidköping kom till IFK 2013 och har skrivit ett nytt tvåårskontrakt.

– Jag ser verkligen fram emot en fortsättning. Förhoppningen är givetvis att få ännu mer speltid framöver. Insatsen under kvalserien kändes ändå bra, säger Alfred som i första hand varit kantspelare. Jag vill fortsätta att utvecklas och sticker inte under stol med att jag trivs som mittnia och att gå på genombrott. Det gäller bara att ligga i och träna, säger Alfred Ehn i ett pressmeddelande.

Mattias Obermüller är en egen produkt som även har fått husera i olika juniorlandslag. Han har gjort 13 matcher i blågult och mer kan det bli eftersom Mattias finns med i bruttotruppen till U19 VM i sommar. Han har skrivit på ett ettårskontrakt.

– Jag hoppas förstås på att få spela ännu mer, och är glad över att få jobba vidare, inte minst med att förbättra min fysik. Min målsättning är att bli en bra tvåvägsspelare och jag kommer jobba hårt, inte minst med att utveckla mitt försvarsspel, säger Mattias Obermüller i samma pressmeddelande.

Däremot kommer niometersspelaren Joel Järlfors att lämna IFK Skövde för spel i en annan klubb.